Meny
A+ A A-

Our playlists

Vi tycker mode och musik hör ihop och är en självklar match -  därför vill vi erbjuda en något annorlunda accessoar till din fest stass - en spellista - med senaste festmusiken - tänkt att matcha din senaste fest outfit! 

Varje månad hittar du en ny spellista på fashionmob.se. Den består av 80 minuters färdig mixad house musik - en kavalkad av de senaste och populäraste låtarna. Sammansatta av professionella DJs. Ett perfekt komplement till den perfekta outfiten är det tänkt - men faktum är att vissa listor har blivit så populära och flitigt avlyssnade att de har fått ett helt eget liv - vid sidan av våra kollektioner! Några har tom legat i topp på Mix-DJ! Vad är väl bättre när man inte hinner välja ut sina favoriter själv, och behöver lite uptempo festmusik? Vi har också hört att de även flitigt används som träningsmusik...

Du lyssnar enkelt på dem genom att gå in på www.fashionmob.se/manadens-spellista och trycker på play. Och vill du enkelt nå spellistan i din smartphone så sparar du denna websida till hemskärmen på din telefon. Så är det bara att klicka på ikonen för sidan när du vill lyssna. Gillar du musik har du kanske även soundcloud appen i din telefon? Annars är den bara att ladda ner gratis. Där kan du följa FASHIONMOB och få meddelanden när nya listor ligger ute. På ovan nämnda  vis kan du få listorna både i datorn och telefonen för olika ändamål.

Enjoy!

OFFICE CHIC

Facebook feed

FASHION FOR FUTURE - SUPPORT WWF!

Logga in eller Registrera