Meny
A+ A A-

Shopping guide

TITTA RUNT I WEBBUTIKEN

Det är väldigt enkelt att handla på fashionmob.se. Från startsidan väljer du WEBBUTIK från menyraden. Sedan kan du välja mellan fem kategorier av kläder: klänningar, shorts, byxor & kjolar,tunikor & kavajer, toppar eller varför inte passa på att fynda i vår outlet? Vill du inte välja kategori utan se alla plagg - så scrollar du helt enkelt bara nedåt på sidan direkt i webbutiken - så ser du alla produkter. Med de nyast inkomna först. Lätt som en plätt.

 

PÅ JAKT EFTER NÅGOT SÄRSKILT?

Är du på jakt efter en festklänning klickar du på kategorin ”klänningar” i webbutiken, är det en festtopp du söker klickar du på ”toppar”.  Vet du vad den style du söker heter - kan du redan från startsidan skriva namnet i sökrutan längst upp till höger.

 

HITTAR DU INTE DET DU SÖKER? INTRESSERAD AV LIMITED EDITIONS? VILL DU HA HJÄLP RITA OCH SY DIN EGEN KLÄNNING?

Local fashionmob jobbar även med limited editions och ibland har vi klänningar som bara finns i ett par exemplar. Det är inte alltid vi hinner uppdatera hemsidan innan dessa försvinner - du är alltid välkommen att kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. med din förfrågan om det är något särskilt du söker så mailar vi dig tillbaks med bilder och förslag.  Vi kan också hjälpa dig rita din egen klänning och sy upp den efter dina önskemål - ifall du vill vara helt ensam om din style. Det senare efter överenskommelse och tänk på att detta kräver större tidsplanering.

 

SHOPPA I WEBBUTIKEN

När du hittat den style Du vill handla väljer du färg, storlek och antal och klickar på ”lägg i shoppingbag”. Du får sedan frågan om Du vill fortsätta shoppa - eller om du vill gå till kassan. Välj gå till kassan om du är färdig. Kontrollera ditt köp noggrant innan du går vidare till betalning så att du har fått rätt produkt, storlek och antal.

 

BETALA

Det är säkert & tryggt att handla på fashionmob.se - vi är trygg-ehandel cerftifierade. Vi har dessutom valt att använda oss av KLARNA CHECK OUT för att underlätta för dig som kund, samt för att du skall känna sig säker då du handlar. Det är helt riskfritt och enkelt.  Du anger din e-mail adress och postnummer och följer de enkla instruktionerna för att betala. Du kan betala med alla de vanliga betalkorten, faktura med avgiftsfri kredit, direktbetalning i bank och ibland även med Klarna kampanj då du får upp till 3 månader avgiftsfri kredit på dina köp!  Du måste vara 18 år för att handla på fashionmob.se och är du under 18 måste Du ha målsmans tillstånd.

Du kan betala på 4 olika sätt:

1 - BETALKORT - snabbt, tryggt och säkert
Ett tryggt och snabbt sätt att handla. Vi tar alla de vanligaste betalkorten och det är helt säkert & tryggt att handla med kort på fashionmob.se. Vi använder oss av krypterat betalning på säkra sidor på nätet. Det medför inga extra kostnader att handla med kort. Vid eventuell retur sker automatiskt återbetalning till det kontot pengarna dragits från.

2 - FAKTURA - prova hemma och betala sen
Prova hemma först och betala sen! Klarna faktura erbjuder trygg och avgiftsfri kredit och underlättar för dig  som vill ha lite längre kredit tid medan du prövar dina kläder hemma i lugn och ro. Det kan också vara smidigt att betala samtidigt som dina övriga räkningar. Ibland använder vi oss dessutom av Klarna kampanj - och då har du upp till 3 månaders avgiftsfri kredit!

3 - DIREKTBETALNING I BANK - snabbt och tryggt utan mellanhänder
Här kan du betala direkt från ditt bankkonto genom en överföring. Enkel och snabb lösning utan mellanhänder.

4 - DELBETALNING - dela upp din betalning på flera månader
Handla dina produkter nu och dela upp betalningar på en mindre summa per månad. Vi använder oss av Klarna faktura som är marknadsledande och ger väldigt trygga och fina villkor för delbetalning. Perfekt när du behöver uppdatera garderoben trots att Du har andra utgifter. 

OFFICE CHIC

Facebook feed

FASHION FOR FUTURE - SUPPORT WWF!

Logga in eller Registrera