Meny
A+ A A-

Exchanges & refunds

Du har full retur rätt i 14 dagar och bytesrätt inom 30 dagar från det att du beställt din vara. Detta förutsätter att du inte använt varan och att den returneras i oskadat skick i påse, helst originalpåsen med tillhörande original etiketter. Detta innebär att du kan beställa hem och prova varan i lugn och ro för sedan skicka tillbaks eller byta om du skulle önska. Vi bekostar returfrakten, förutsatt att du använder dig av våra retursedlar. Notera att vi ej accepterar returer på prisnedsatta varor. Ej heller returer som inkommer med fraktsedlar annat är våra egna. 


SÅ HÄR RETURNERAR DU

Kontakta oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och ange:
- vilken produkt du vill returnera
- storlek
- färg
- antal
- orsak
- referensnumret från din orderbekräftelse (står på din e-postbekräftelse bla)
- om du vill ha retursedlar via e-mail (kräver att du kan skriva ut och tejpa på paketet) eller via ordinarie post (du får klisteretiketter att klistra på paketet på posten, vilket tar ngn dag extra).
- vilken e-postadress alternativt ordinarie postadress vi skall skicka retursedlarna till.

Vi skickar dig retursedlar på posten eller via e-mail inom 48 timmar, vardagar, alternativt kontaktar dig för kompletterande uppgifter. När du mottagit adresslappen, packa varan i en innerpåse - helst original påsen - och sedan i en postpåse eller kartong som kan förslutas. Lämna sedan in påsen/paketet på det DHL ställe där du hämtade ut varan. Observera att du måste skicka returen inom 14 dagar från det du fått varan.


ÅTERBETALNING

Normalt tar det ca 2 veckor från det du skickat din retur till det du erhåller din återbetalning. Vi försöker handlägga fortare men i undantagsfall kan det ta upp till 30 dagar - vilket är max tiden enligt lag. Du får tillbaks dina pengar på samma sätt som du betalade. Till ditt konto om du betalat med kort eller via bank, och från Klarna om du valt att betala via faktura.

OFFICE CHIC

Facebook feed

FASHION FOR FUTURE - SUPPORT WWF!

Logga in eller Registrera