Meny
A+ A A-

Welcome to Local Fashionmob

Vår vision med local fashionmob är att erbjuda dig hållbara produkter som gör dig riktigt snygg och attraktiv när du behöver det som bäst! Att lätt kunna skapa din personliga stil till de stunder du är på väg någonstans, till något kul, och vill känna dig fin, rätt och ändå bekväm. Till fest eller andra snyggare tillfällen. Vi vill erbjuda dig dem så lätt tillgängligt som möjligt, och vill gärna att du har kul när du handlar! Vare sig det är i vår egen webshop, hos våra återförsäljare eller via andra typer av event.

Här har vi försökt samla så mycket information som möjligt för att underlätta för dig då du handlar i vår web-shop. Vi har lagt allt krut på att du skall handla så tryggt, säkert och enkelt som möjligt! Vi utvecklar och förbättrar oss gärna - saknar du någon information eller har andra önskemål du tror skulle stärka vårt utbud eller innehåll på sidan är du alltid välkommen att höra av dig till oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Mycket nöje!

Maria Wahlgren, Creative Director och grundare av local fashionmob


PS: Du har väl inte missat att vi fått mycket uppmärksamhet för våra musikspellistor? Dessa hittar du på hemsidan samt på Soundcloud och ger dig 80 minuters färdigmixad festmusik - högaktuell och sammansatt av professionella DJs! Perfekt till festen när musikinspirationen tryter eller varför inte till joggingrundan när det krävs lite upptempomusik? 

OFFICE CHIC

Facebook feed

FASHION FOR FUTURE - SUPPORT WWF!

Logga in eller Registrera